Intresseanmälan för kolonilott

Om du vill ställa dig i kö fyller du i uppgifterna nedan och klickar på skicka! Du ska sedan betala köavgiften på 100 kr till föreningens plusgiro 462 74 43-7. Kötiden räknas från inbetalningsdatumet.

Den årliga köavgiften på 100 kr ska betalas senast 1 februari varje år. en påminnelse mejlas ut i januari. De köande som inte har betalat köavgiften detta datum stryks ur den aktuella kön. Vill du kliva in i kön igen senare börjar du om från början. Kom ihåg att meddela ev ny mejladress till lott@bellmanstradgardar.se, om vi inte kan nå dig på den epostadress du uppgett stryks du från kön.

När en odlingslott blir ledig är det den med längst kötid som blir erbjuden lotten först. Du kan tacka nej två gånger, den tredje gången hamnar du tyvärr sist i kön.

Observera att för att kunna ha kolonilott måste du vara folbokförd i Storstockholm (Stockholms koloniträdgårdsförbunds och Stockholms stads regler).

När du sedan blir erbjuden en odlingslott ska du bli medlem i föreningen. Det kostar för närvarande 1000 kr i inträdesavgift och 1450 kr/år i medlemsavgift plus en arrendeavgift på mellan ca 50 och 150 kr per lott beroende på storlek.

Föreningen sparar uppgifterna du skriver in för att hålla ordning på kön och för att kunna nå dig när det blir aktuellt med en lott. Vi använder inte uppgifterna till nånting annat. Önskar du lämna kön raderas uppgifterna. Du måste godkänna att vi samlar in och sparar dina personuppgifter.

Namn:
Adress:
Postnr, -adress:
Telefon:
Epost:
  Jag godkänner att Bellmans trädgårdar sparar mina uppgifter så länge jag står i kön.

 

Skicka iväg din anmälan genom att klicka på "Skicka!"-knappen. Ångrar du dig innan du skickat klickar Du på "Ångra!"-knappen och alla fält töms . När du klickat på Skicka-knappen ska du få ett svar direkt som tackar för att du skickade in formuläret. Om ingen sådan sida dyker upp har beställningen inte gått iväg. Försök då vid ett senare tillfälle. Eller kanske epostadressen blev fel?

mini


Bellmans trädgårdar 2019.